Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Umirala od smijeha na stražnjem sjedalu

'Napušena' majka dala curici da je vozi kući

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lakisha Hogue iz Pennsylvanije, uhićena je nakon što je policija zaustavila njezin bijeli SUV za čijim je volanom sjedila uplakana 6-godišnjakinja.

30-godišnjakinja je prema izvještaju policije uzela veću količinu droge. Kako najvjerojatnije nije bila u stanju voziti, za volan automobila posjela je svoju 6-godišnju kćer da ih odveze kući. Kada je policija zaustavila bijeli SUV Lakisha Hogue umirala je od smijeha na stražnjem sjedalu i vikala kako 'uči malu voziti', piše New York Post.

Pročitajte i ovo Miljacka Privezani zajedno Užas u Sarajevu: Iz Miljacke izvučena tijela majke i četverogodišnjeg djeteta Nestala djevojčica Danka osmi dan potrage Oglasila se policija o snimci iz Beča na kojoj je djevojčica koja nalikuje Danki

Kada su policajci započeli razgovor s djevojčicom ona je počela plakati i rekla: 'Mama me prisilila jer se njoj spavalo'. Teta djevojčice koja je ubrzo stigla na mjesto događaja malenu je upitala: 'Je li tvoja majka opet pušila one smrdljive cigarete?', a malena plačnim glasom odgovorila: 'Da'. Lakisha Hogue je zadržana u pritvoru uz optužbu za ugrožavanje djeteta, no izbjegla je optužbu za vožnju pod utjecajem droga jer ona nije bila ta koja je vozila. Određena joj je jamčevima od 15.000 dolara.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene