Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traži se kanadska kuna

Napravila rupu na jahti vrijednoj 100 tisuća funti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kanadsku kunu uočio je vlasnik jahte Elliott Maurice nakon što je otkrio rupu u kabini njegovog 100.000 funti vrijednog plovila usidrenog u Brighton marini.

Biznismen star 36 godina tvrdi kako je postao sumnjičav kada je ugledao životinju kako silazi s njegovog broda. Tada je spazio rupu u kabini i vidio tragove zubi kanadske kune na konopcu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tragični susret Horor na godišnjem odmoru: Bračnom paru zatvorenici oteli jahtu, a njih bacili u more? "Riješili su ih se" Jahta Royal Romance Odvjetnici pojasnili Ruski bogataš tuži Hrvatsku: Traži više od 35 milijuna eura zbog blokade luksuzne jahte

'Došao sam na brod i osjetio neobičan smrad . Kada sam otvorio kabinu i uočio tragove zubi na konopcu  pomislio sam da je to djelo štakora. No onda sam spazio rupu u kabini i odmah mi je bilo jasno da to štakor nije mogao učiniti, izjavio je gospodin Maurice.

'Otišao sam u ured marine i rekao da imamo posla s kunom', dodao je.

Tvrdi da odmah nije znao kolika je šteta učinjena i je li oštećeno još brodova, no nagađao sam da bi šteta mogla iznositi desetak tisuća funti. 

'Nisam točno znao kolika je šteta učinjena drugim brodovima, puno vlasnika je trenutno odsutno, no čini se da je kuna  za svoj dom izabrala upravo moj brod', izjavio je Elliot. 

Osoblje marine kaže kako već 10 dana intenzivno traga za kunom, a u pojačanje su pozvali poseban tim kako životinja ne bi napravilam još veću štetu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene