Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedan je službenik britanskog parking servisa, unatoč prijetnjama agenata, ostavio kaznu za parking bivšoj državnoj tajnici SAD-a Hillary Clinton.


Službenik britanskog parking servisa napisao je kaznu ni više ni manje nego Hillary Clinton, bivšoj državnoj tajnici i nekadašnjoj prvoj dami SAD-a. To je učinio unatoč tome što mu je prišlo nekoliko pripadnika njezinoga osiguranja, piše Daily News.

>>
FOTO Izbušio mu gume, polomio retrovizore i poručio: 'PARKIRAJ OPET!'

Naime, kada je službenik primijetio da je skupocjeni srebrni automobil parkiran već 45 minuta, a da parking nije plaćen, službenik je napisao kaznu i ostavio na automobilu. Prišli su mu i pripadnici njezinoga osiguranja kako bi mu objasnili o čijem je automobilu riječ, no službenika nije bilo briga o kome je riječ.

Kazna iznosi 80 funti, ali ukoliko Hillary Clinton plati u roku od dva tjedna, kazna će biti 40 funti.

Inače, Clinton je u Veliku Britaniju došla zbog svečane dodjelue nagrada gdje je  preuzela nagradu za doprinose u međunarodnoj diplomaciji.

Vezani članci Hillary i Bill Clinton Bili su jedan od najmoćnijih parova i prebrodili su veliki seks-skandal, a malo tko bi ih prepoznao na najnovijim fotkama Koronavirus, ilustracija Radijska voditeljica BBC-ja umrla zbog krvnih ugrušaka nakon što je primila AstraZenecino cjepivo

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook