Zanele Ndlovu amputirali su ruku nakon što ju je napao krokodil, a samo pet dana kasnije vjenčala se.

Galerija


Kada je krokodil otkinuo ruku 25-godišnjoj Zanele Ndlovu na rijeci Zambezi na sjeveru Zimbabvea, dok je bila na izletu kanuom s britanskim zaručnikom, rijetku su mogli predvidjeti da će se par samo pet dana kasnije vjenčati u bolničkoj kapeli.

Vezani članci Izabel Kovačić Izabel Kovačić objavila dosad neviđenu snimku s vjenčanja Sergija Ramosa, na kojem je zasjenila i jednu mnogo poznatiju damu Andrej Plenković i Vojko Obersnel Obersnel ljutito premijeru: "Vi danas, čak deset dana kasnije, ponovo otvarate strasti, napadate novinare, koristite teške riječi i prijetite"

Zanele je za Reuters ispričala kako se par tijekom ekspedicije na jednoj od najduljih rijeka u Africi morao boriti za život kada ih je napao krokodil i probio njihov čamac na napuhavanje.

Zanel i njezina zaručnika Jamiea Foxa iz rijeke su izvukli turistički vodiči. Njezina desna ruka bila je teško ozlijeđena te je prebačena na liječenje u bolnicu gdje su joj amputirali ruku neposredno iznad lakta.

To nije spriječilo Zanele da se vjenča pet dana kasnije. Objasnila je da nije vidjela razlog za otkazivanje vjenačanja unatoč napadu.

U kapelici su na ceremoniji bili prisutni prijatelji i članovi obitelji para koji su zatim otišli na planiranu proslavu, dok su mladenci ostali u bolnici.

Par se upoznao prije dvije godine kada je Fox prvi put došao u Zimbabve na šestomjesečni program volontiranja. Sada planiraju selidbu u Veliku Britaniju.