Zanele Ndlovu amputirali su ruku nakon što ju je napao krokodil, a samo pet dana kasnije vjenčala se.

Galerija Vjenčali se pet dana nakon napad krokodila (Foto: screenshot/Reuters) - 5 Vjenčali se pet dana nakon napad krokodila (Foto: screenshot/Reuters) - 4 Vjenčali se pet dana nakon napad krokodila (Foto: screenshot/Reuters) - 3 +1 Vjenčali se pet dana nakon napad krokodila (Foto: screenshot/Reuters) - 2

Kada je krokodil otkinuo ruku 25-godišnjoj Zanele Ndlovu na rijeci Zambezi na sjeveru Zimbabvea, dok je bila na izletu kanuom s britanskim zaručnikom, rijetku su mogli predvidjeti da će se par samo pet dana kasnije vjenčati u bolničkoj kapeli.

Vezani članci Vatromet u Rijeci Jedan hrvatski grad odustaje od novogodišnjeg vatrometa: "Želimo zaštititi životinje i okoliš" KBC Rijeka: Zaposlenice s kapicama Sretne kapice! Ovako se na dan utakmice radilo u operacijskoj dvorani Dječje kirurgije na Kantridi u Rijeci

Zanele je za Reuters ispričala kako se par tijekom ekspedicije na jednoj od najduljih rijeka u Africi morao boriti za život kada ih je napao krokodil i probio njihov čamac na napuhavanje.

Zanel i njezina zaručnika Jamiea Foxa iz rijeke su izvukli turistički vodiči. Njezina desna ruka bila je teško ozlijeđena te je prebačena na liječenje u bolnicu gdje su joj amputirali ruku neposredno iznad lakta.

To nije spriječilo Zanele da se vjenča pet dana kasnije. Objasnila je da nije vidjela razlog za otkazivanje vjenačanja unatoč napadu.

U kapelici su na ceremoniji bili prisutni prijatelji i članovi obitelji para koji su zatim otišli na planiranu proslavu, dok su mladenci ostali u bolnici.

Par se upoznao prije dvije godine kada je Fox prvi put došao u Zimbabve na šestomjesečni program volontiranja. Sada planiraju selidbu u Veliku Britaniju.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju