Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oboreno nekoliko letjelica

VIDEO "Napali su nas dronovima kamikazama!": Pogođen neboder u Moskvi koji je bio meta prije nekoliko dana, privremeno zatvorena moskovska zračna luka

Napad na Moskvu 1. kolovoza
Napad na Moskvu 1. kolovoza Foto: Afp
Rusko ministarstvo obrane objavilo je da je u utorak tijekom ranog jutra zaustavljen još jedan napad dronovima kamikazama "terorističkog režima u Kijevu" na Moskvu.

Rusi su u utorak rano ujutro poručili da je ruska protuzračna obrana oborila dronove, ali je jedan uspio pogoditi 21. kat jednog nebodera u Moskvi, a riječ je o nebederu koji je pogođen u nedjelju.

Gradonačelnik Moskve Sergej Sobjanin priopćio je da je ruska protuzračna obrana oborila "nekoliko" bespilotnih letjelica.

  Pročitajte i ovo Ilustracija Tri napada Harkiv napadnut dronovima: Razorena dva kata studentskog doma

 

 

Rusko ministarstvo obrane priopćilo je da su dva drona uništili sustavi protuzračne obrane u okruzima Odintsovo i Narofominsk u blizini Moskve, dok je treći ometen i srušen u glavnom gradu, piše Tass.

Pročitajte i ovo Ivica Pivac predsjednik Grupe Pivac Preminuo poznati poduzetnik: Pozlilo mu je na plaži, umro je na putu do bolnice

Pročitajte i ovo Svi za jednog, jedan za sve - 2 Heroji Oluje Dan kada je pala srpska zastava u Kninu: "Bili smo svi za jednog, jedan za sve"

Ministarstvo je za napade okrivilo Kijev.

 

Sobjanin je rekao da prema informacijama nema izvještaja o ozlijeđenima.

"Oštećena je fasada 21. kata. Moskovska zračna luka Vnukovo također je privremeno zatvorena, a letovi preusmjereni", poručio je. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene