Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bačeni molotovljevi kokteli i kamenje

VIDEO: Napadnuti uredi policije u Berlinu i Hamburgu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uredi i vozila njemačke policije noćas su bili meta neznanaca u Hamburgu i Berlinu, objavili su glasnogovornici policijskih službi.

U Hamburgu je 'desetoro zamaskiranih osoba zapalilo policijsko vozilo parkirano ispred policijske postaje' molotovljevim koktelima i bacilo kamenje na zgradu i časnike koji su iz nje izlazili, objasnio je glasnogovornik Holger Vehren. Kriminalistička policija otvorit će istragu kako bi ustvrdila razloge tog nasilja, dodao je.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ostvarila američki san Nevjerojatna priča milijunašice: Bila sam beskućnica na kokainu Slika nije dostupna Bomba se nije zapalila Češki Romi napadnuti molotovljenim koktelom

U glavnom gradu nepoznate osobe bacile su tri molotovljeva koktela, dvije boce s tekućom bojom i kamenje na zgradu koja pripada njemačkoj kriminalističkog policiji, izjavio je glasnogovornik berlinske policije Michael Merkle. Po njemu su motivi tih činova 'vjerojatno politički'.

Eksperti upozoravaju na oživljavanje bivše ekstremističke ljevičarske organizacije (RAF), koja je također palila, ali i ubijala, piše Bild.

(Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene