Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nastavljaju se sukobi

Napadnute sirijske službe sigurnosti, 9 poginulih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U eksploziji bombe u blizini zgrade službe sigurnosti u ponedjeljak u Idlibu u Siriji poginulo je devet osoba, među kojima su i pripadnici sirijske vojske, a stotinu je ranjeno, izvijestili su sirijski državni mediji.

Dvije eksplozije su raznijele pročelja okolnih zgrada i ostavile kratere u cesti, po snimkama državne televizije na kojima se vide i ljudi koji proklinju pobunjenike koji se bore kako bi svrgnuli predsjednika Bašara al-Asada.

Državna televizija je za obje eksplozije u Idlibu na sjeverozapadu zemlje okrivila bombaše samoubojice.

Pročitajte i ovo Eksplozija na tržnici u Siriji napad u Siriji VIDEO Užas na tržnici! Eksplozija tijekom najveće noćne kupovine, puno je mrtvih i ranjenih Ilustracija Većinom civili Užas na Bliskom istoku: Izrael napao Siriju, najmanje 38 poginulih

>> Assadovi vojnici zakopali živog civila zbog mobitela s kamerom

Istaknuti aktivist za ljudska prava je rekao da se čini kako su mete bila sjedišta obavještajnih službi zračnih snaga i vojske, dvije glavne sigurnosne službe koje su pomogle obitelji Asad da se desetljećima drži na vlasti. Aktivist iz Sirijskog opservatorija za ljudska prava je broj poginulih procijenio na 20. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene