Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubijen šef izraelske mafije

Napad u Tel Avivu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šef izraelske mafije ubijen je u ponedjeljak u eksploziji bombe podmetnute u njegov automobil u samom središtu Tel Aviva u vrijeme prometne gužve, objavila je policija.

Yaacov Alperon je ubijen, a dvije osobe su ranjene u eksploziji bombe postavljene pod njegov automobil, dok se vraćao sa saslušanja u sudu na kojemu se njegovu sinu sudi za iznuđivanje i ucjenu, dodala je policija.

Pročitajte i ovo Takeshi Ebisawa Pripremali se godinama Japanski mafijaški bos pao u velikoj akciji, njegova smrtonosna pošiljka mogla je promijeniti svijet: "Jezivo je zamisliti posljedice..." Sara i Bob Bull Okomili se na njega Milijarder otkrio da je drugi put bankrotirao: "Na monstruozan način upao sam u dugove od 850 milijuna eura"

'Ovo je iznimno ozbiljan izgred', rekao je na mjestu događaja Ilan Franco, načelnik policije u Tel Avivu. 'Izgred je najvjerojatnije dio borbe mafijaških klanova u Tel Avivu, a možda i izvan njega', dodao je.

Dvije osobe, među kojima trinaestogodišnjak, ranjene su u eksploziji bombe.

Kako javlja vojni radio, ubojstvo šefa podzemlja moglo bi biti povezano sa sukobom obitelj Alderno i drugog mafijaškog klana za kontrolu industrije recikliranja plastičnih boca u središtu Izraela.

Zadnjih mjeseci u Tel Avivu su se dogodili mnogi obračuni između suparničkih klanova mjesne mafije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene