Obavijesti Video Pretražite Navigacija
20.000 funti nagrade za informacije

Naoružani provalnici trudnicu prisilili na seks

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Naoružana tročlana banda provalila je u jednu kuću u sjevernom dijelu Londona. Nakon što ima je par kojeg su tamo zatekli predao dragocjenosti, ženu u sedmom mjesecu trudnoće prisilili su na seks, uz prijetnju da će ubiti nju i njezina dečka ako se bude opirala.

33-godišnjakinja i njezin 39-godišnji dečko bezbrižno su gledali televiziju kad su u vrtu začuli buku. On je otvorio vrata da vidi o čemu se radi a u kuću su im upali naoružani provalnici. Muškarca su nekoliko puta kundakom sačmarice udarili u glavu zahtijevajući ključeve od Audija koji je bio parkiran ispred kuće, a kada su ih dobili jedan od provalnika je trudnicu prisilio da s njim pođe na kat kuće. Tamo joj je rekao da ga mora oralno zadovoljiti, a ako se bude opirala da će ubiti i nju i njezina dečka. Za to vrijeme druga dvojica su iz kuće uzeli novac, kartice, laptop, iPod i druge vrijedne predmete. Događaj se zbio u svibnju prošle godine, a policija i dalje nemoćno traži počinitelje za kojima su sada raspisali i 20.000 funti nagrade, piše Daily Mail. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Pucali na djecu Naoružana banda na motorima upala u školu i odvela više od 280 učenika: To područje kontrolira odcijepljena frakcija Boko Harama Ilustracija ukrali više stotina eura Dolijali maloljetni napadači iz centra Zagreba: Lovili druge maloljetnike i krali im novac

'Svako silovanje je vrlo ozbiljan zločin, ali ovdje se još radilo o ženi u vrlo očito visokom stupnju trudnoće. Briga za nerođeno dijete dodatno je pojačala to traumatično iskustvo, a tim goe je bilo još i to što se sve dogodilo u njihovu domu. Žena je srećom, bez problema rodila zdravo dijete. Nadam se da će barem nagrada od 20.000 funti ponukati nekoga da postupi ispravno ako zna nešto o ovom slučaju', kazao je detektiv Robert Pack koji radi na ovom slučaju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene