Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ostavio trag na Facebooku

Naoružani napad u srednjoj školi na prvi dan škole

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U američkoj srednoj školi Perry Hall blizu Baltimora naoružani učenik je jučer otvorio paljbu po svojim kolegama.

Na sve sreću u blizini su se našli profesori koji su uspjeli svladati naoružanog mladića prije nego je nastala veća tragedija. Napadač je identificiran kao 15- godišnji Robert Wayne Gladden Jr., koji je uhićen na mjestu događaja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Istraga u tijeku Pucnjava kod Omiša: Policija privela pet osoba Ubijeni Milan, Kristina i Dalibor tužna godišnjica "Ivana, netko je poubijao našu djecu": Nastavnica otkrila kako je saznala za pokolj svojih učenika

Posljedica njegovog oružanog napada je ranjeni 17-godišnjak koji leži u bolnici u Marylandu u kritičnom stanju. Vjerojatno se radi o dječaku koji boluje od Downovog sindroma, međutim ta informacija još uvijek nije provjerena.

>> Masovna pucnjava u Americi, više ubijenih, policija ubila napadača!

Robert Gladden je dan prije svog ubojitog pohoda na Facebook stranici objavio post u kojem je napisao: 'Ovo je prvi dan škole i zadnji dan mog života'.

Njegov cijeli Facebook profil odiše samoubilačkim nagonom, što se može vidjeti i u opisu poslu, gdje mu je nadimak Samoubilački osmijeh. Gladdenov otac tvrdi da je njegov sin zlostavljan te da je sve to rezultiralo ovakvim ishodom.

 Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene