sakrila se iza naočala

Kraljica Elizabeta ni u 96. godini ne odustaje od svoje najveće strasti, a neki dan je izašla iz bolnice!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kraljicu Elizabetu fotografi su uhvatili u vožnji Jaguraom kraj dvorca Windsor, a liječnici su joj prije nekoliko dana savjetovali da se odmori i otkaže sve službene dužnosti.

Čelnica britanske monarhije, kraljica Elizabeta II., ovih dana odmara u dvorcu Windsor na preporuku svojih liječnika te je otkazala sve službene posjete. Fotografi su 95-godišnju kraljicu uhvatili u vožnji Jaguarom kraj dvorca, a sakrila se iza sunčanih naočala te je na glavi imala maramu.

Pogledaj i ovo Kraljica Elizabeta II. Njena kći otkrila je detalje Kraljicu Elizabetu brinula je jedna stvar prije njezine smrti, čini se kao da je cijelo vrijeme imala predosjećaj

Kraljica nikada nije skrivala koliko uživa u vožnji koja ju opušta, a zanimljiva je činjenica kako ona nikada nije položila vozački ispit. Zbog svoje titule nikada joj nije trebao te je jedina stanovnica Velike Britanije koja je zbog pozicije dobila vozačku dozvolu.

Britanska vladarica trebala je sudjelovati na UN-ovoj konferenciji o klimi COP26 u škotskom Glasgowu, no kraljica je objavila kako se na toj konferenciji ipak neće pojaviti. Prije nekoliko dana je provela noć u bolnici, a Buckinghamska palača objavila je kako je bila na redovnim pretragama. Činjenica da je Buckingham tek kasno izvijestio o toj hospitalizaciji, prvoj kraljičinoj od 2013., potaknula je upite i kritike o nedostatnoj transparentnosti palače.

Novinar BBC-a koji inače prati život britanske kraljevske obitelji, Nicholas Witchell, prozvao je Buckinghamsku palaču zbog laži. "Moramo vjerovati vijestima koje dolaze iz Buckinghamske palače jer je kraljica ključna osoba milijunima ljudi diljem svijeta. Rečeno nam je da se kraljica odmara u trenutku kada je bila u bolnici, što je potpuno krivo zbog naših poslova i naše javnosti", obrušio se Witchell na palaču prije nekoliko dana.

Nakon što joj je savjetovano da se odmori, kraljica izgleda dobro i vesela je na snimkama koje je palača objavila kada je putem videoveze sudjelovala u brojnim virtualnim događajima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene