Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rezultati istrage

Nakon stotine razgovora i provjera: Nitko iz zrakoplova nije povezan s nestankom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stotine obavljenih razgovora i provjera nisu pokazale ništa inkriminirajuće o putnicima i članovima posade nestalog malezijskog zrakoplova, objavile su vlasti.

Multinacionalna istraga nije dala jasne tragove u otkrivanju što se dogodilo sa zrakoplovom, niti zašto je završio tisuće kilometara izvan kursa, javlja The Wall Street Journal.

Pročitajte i ovo Ilustracija "Zdravstveni centar" Popila je piće u wellness-centru i umrla, sumnja se što je bilo u njemu Ilustracija Tijekom leta VIDEO Panika u avionu: Iz pretinca iznad glava putnika provirila zmija

'Ne možemo baciti sumnju ni na koga od putnika ni članova posade, stoga se fokusiramo na to da dobijemo dodatne informacije', rekao je malezijski ministar unutarnjih poslova Ahmad Zahid Hamidi. Dodaje da su službenici ponovno istražili sigurnosne procedure.

Dva putnika koja su se ukrcala na let 370 i putovala s ukradenim putovnicama, identificirana su tri dana nakon nesreće. Radi se od 19-godišnjem Pouriaju Nourmohammadiju Mehrdadiju i 30-godišnjem Delavaru Seyedu Mohammadrezau, iz Irana. Ni jedan od njih nije bio povezan s militarnim aktivnostima, a čini se da je mlađi pokušavao posjetiti majku u Njemačkoj.

Rodbina nestalih u zrakoplovu: Dajte nam ubojicu

Podsjetimo, zrakoplov na letu MH370 malezijske aviokompanije, izgubio se s radara 8. ožujka, manje od sat vremena nakon polijetanja iz Kuala Lumpura za Peking. U njemu je bilo 227 putnika i 12 članova posadea. Avion je misteriozno nestao i od tada za njim intenzivno tragaju ekipe čak 26 zemalja.

SAD je Australiji ustupio napravu za otkrivanje 'crne kutije'. Ona se malom brzinom vuče iza broda kako bi detektirala zvuk iz crne kutije na maksimalnoj dubini od 20.000 stopa (6.090 metara).

Prema prvim informacijama, zrakoplov je naglo skrenuo s rute te je postojala sumnja da je namjerno skrenut sa zadanog kursa. Nije upućen nikakav poziv za pomoć, a sudbina zrakoplova predstavljala pravu zagonetku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene