Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kokošje jaje spasilo stvar

Nakon 8 bezuspješnih godina ostala trudna nakon što su joj ubrizgali - žumanjak!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Leanne Blackwell i njezin suprug Andy punih su 8 godina pokušavali dobiti dijete. Nakon što su na umjetnu oplodnju bezuspješno potrošili više od 15.000 funti gotovo da su odustali. No, ipak su postali roditelji. Laenne su naime, liječnici ubrizgali žumanjak iz - kokošjeg jajeta!

38-godišnja Leanne i 48-godišnji Andy već su se gotovo i pomirili da vjerojatno nikada neće imati djece. No, dr. George Ndukwe iz Centra za reprodukciju u Nottinghamu je otkrio kako par ima inkopatibilne imunološke sustave. Leannein imunološki sustav je naime, bio preaktivan i proizvodio je stanice koje su 'ubijale' njezina jajašca prije nego su se uopće uspjela razviti. Predložio im je da isprobaju novu metodu koja bi smanjila aktivnost njezinog imunološkog sustava - ubrizgavanje proteina uzetog iz kokošjeg jajeta, piše Daily Mail

Pročitajte i ovo Ilustracija Liječenje se nastavlja Misteriozan slučaj: Otkriveno u kakvu je stanju beba koja je s teškim ozljedama glave dovezena u bolnicu Ilustracija 30 godina zatvora Dijete joj umrlo nakon porođaja pa osuđena za pobačaj: "Prestanite optuživati ​​i progoniti druge nevine žene poput mene"

Blackwelli su se složili kako će probati još i to. Leanne je putem dripa primila intralipidnu terapiju - kombinaciju kokošjeg jajeta i sojinog ulja i to netom prije umjetne oplodnje. Nalazi su pokazali kako se broj 'stanica ubojica' smanjio i u svibnju 2010. Leanne je napokon ostala trudna. Martin se rodio u veljači ove godine.

'Taj osjećaj kada sam ga prvi put primila u ruke... To je nešto neopisivo. A činjenica da smo ga toliko dugo čekali taj je osjećaj učinila još snažnijim', kazala je presretna Leanne.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene