Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vojska ju zapalila

Najveća plantaža marihuane ikada pronađena otišla u dim

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlasti u Meksiku počele su s paljenjem najveće ikada pronađene plantaže marihuane.

Golema plantaža s modernim sustavom navodnjavanja, koja se protezala na 120 hektara, pretvorila se u dim samo tri dana nakon što ju je pronašla meksička vojska, piše AP. 'Ovo pokazuje našu odlučnost u borbi s organiziranim kriminalom. To je najveća plantaža marihuane ikada pronađena', rekao je general meksičke vojske Alfonso Duarte.

Pročitajte i ovo Ilustracija Iza rešetaka Policija otvorila hladnjak i ugledala neočekivani prizor: "Bilo je to iznenađujuće veliko otkriće" Pušači marihuane pozdravili legalizaciju kanabisa u Njemačkoj - 1 Veliko slavlje FOTO Njemačka legalizirala kanabis: "Konačno se možemo pokazati. Ne trebamo se više skrivati"

Plantaža je četiri puta veća od prijašnje rokordno velike  plantaže koja je otkrivena u sjevernoj Chihuahuani 1984. godine.

Plantaža koja je pretvorena u dim otkrivena je u Baja California pustinji, oko 250 kilometara od Tijunae. Otkrili su je vojnici koji su pješice pročešljavali područje te naletjeli na biljke visoke dva i pol metra. Alfonso Duarte kaže kako bi krijumčari u plantaži dobili oko 120 toma marihuane, koja vrijedi oko 160 milijuna dolara.



 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene