Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mumificiranog ga skrivala obitelj

Najstariji čovjek u Tokiju zapravo je mrtav već trideset godina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Japanska policija istražuje je li obitelj najstarijeg tokijskog stanovnika, koji je kako se čini mrtav već nekoliko desetljeća, primala mirovinu na njegovo ime.

Lokalni dužnosnici željeli su posjetiti Sogena Katoa, koji je zabilježen kao najstariji čovjek u Tokiju, kako bi mu čestitali 111. rođendan, ali su otkrili da je mrtav već trideset godina.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Optužen za utaju poreza Nakon odluke suda o izručenju: Američki tajkun i tvorac antivirusnog programa John McAfee pronađen mrtav u španjolskom zatvoru Slika nije dostupna OČEVID U TIJEKU Strava u Svetom Ivanu Zelini: Pronađeno tijelo 72-godišnjaka s vidljivim ozljedama

Dužnosnici su dugo pokušavali susresti se s Katom, rođenim 22. srpnja 1899., ali članovi obitelji nisu im to dopuštali, govoreći da on nikoga ne želi primiti ili da trenutno nije kod kuće.

Vlasti su postale sumnjičave i pozvale su u pomoć policiju. U srijedu, policajci su primorali obitelj da ih pusti unutra, te su pronašli mumificirano tijelo u krevetu. Obdukcijom se nije utvrdio uzrok smrti, ali čini se da je muškarac mrtav već nešto više od od trideset godina. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene