Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Misterij oko nestalog malezijskog zrakoplova raste iz dana u dan te prolazi kroz sve više tajanstvene šutnje. Najnovija nagađanja u centar pažnje stavljaju milijardera Jacoba Rothschilda.


Iako je trenutno najaktualnije pitanje kako je i gdje pao nestali malezijski zrakoplov MH370, malo tko pridaje pažnju tome tko je u njemu letio.

A kad se pogleda sastav putnika, vidi se kako je među putnicima bilo i 20 inženjera američke tehnološke tvrtke Freescale Semiconductor, koja se već 50 godina bavi razvojem mikroprocesora, senzora i druge tehnologije.

Nova teorija zavjere vezana je upravo uz njih 20 i njihovog kolegu Jacoba Rothschilda koji je zapravo njihovom smrću postao jedini vlasnik patenta navjerojatnog mikročipa KL-03 za koji se tvrdi kako će služiti za elektronsko ratovanje.

Vezani članci Slika nije dostupna Nije našao nestali zrakoplov, ali je zaludio žene diljem svijeta! Slika nije dostupna Kina sumnjičava: 'Dajte dokaze da je zrakoplov na dnu oceana!'

Novozelandski patrolni avion uočio nove predmete na području nove potrage

Jacob Rothschild (77)
je britanski multimilijarder, navodni član masona i prikriveni vođa svijeta. Neki mediji pišu kako je upravo Rothschild iskoristio malezijsku aviokompaniju kako bi se riješio suvlasnika tog mikročipa te postao njegov jedini vlasnik.

Nakon ove konstatacije, odmah su se počela postavljati pitanja - zašto toliko mnogo Freescaleovih inženjera putuje zajedno... Gdje su krenuli... Jesu li oni razlog nestanka zrakoplova... Jesu li imali vrijedne informacije zbog kojih je zrakoplov otet... Jesu li znali neke tehnološke tajne...

Nakon svih ovih pitanja, čini nam se kao da je riječ o scenariju nekog hollywoodskog trilera. No, je li u pitanju teorija zavjere ili samo nazaobilazna realnost, još uvijek se ne zna jer zrakoplov nije pronađen.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook