Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Najteži čovjek u Rumunjskoj izgubio je bitku s težinom.


Cristian Capatanescu umro je u 54. godini zbog zatajenja više organa. Kad je doveden iz Ramnicua u Bukurešt liječnici su procijenili da teži 400 kilograma, prenosi The Sun. Nažalost, nije dočekao operaciju ugrađivanja premosnice. Iz kuće u bolnicu St. John dovelo ga je 11 vatrogasaca i dvojica liječnika.

Vezani članci Cardi B (Foto: Instagram) Kontroverzna reperica pokazala tijelo za koje ne skriva da ga je doradila odlascima kod kirurga Otvorenje Spomengaja (Foto: Dnevnik.hr) Zagreb dobio groblje za kućne ljubimce: "Voljeli ste ga, s njime proveli niz godina, a sada ga možete dostojanstveno ispratiti"

S obzirom da je prevelik za lijes, a obitelj si ne može priuštiti kupovinu dva lijesa, liječnici će mu napraviti liposukciju. Njegovo tijelo stavit će u lijes, a salo planiraju kremirati.

Njegova supruga je rekla da će imati dva sprovoda, jedan tradicionalni i jedan za njegove ostatke, salo koje će mu odstraniti. Capatanescu je otišao u mirovinu 2000. godine jer se razbolio i tada je imao 120 kilograma. Dvije godine kasnije težina mu se udvostručila.