Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Novo istraživanje je pokazalo da najzabavniji komičari imaju najveći rizik od prijevremene smrti jer iako se izvana smiju, najčešće plaču iznutra.


Znanstvenici Instituta za zdravstvena istraživanja Mary MacKillop pri australskom Katoličkom sveučilištu u Sydneyu krenuli su u istraživanje nakon smrti američkog komičara Robina Williamsa kako bi utvrdili je li priča da komičari plaču iznutra mit ili stvarnost.

Vezani članci Ilustracija Koronavirus ostavio duboke tragove na Hrvatima: U krizi smo sačuvali fizičko, ali ne i psihičko zdravlje Slika nije dostupna Zaljubljeni ste? Onda ovo nije za vas... :-)

Otkrili su da što je komičar zabavniji to mu više prijeti prijevremena smrt.

Imamo li mi Hrvati uopće smisla za humor?

Profesor Simon Stewart, koautor izvješća objavljenog u stručnom časopisu International Journal of Cardiology, rekao je u petak za ABC da su najzabavniji komičari ujedno i najranjiviji.

"U svojoj privatnosti mnogi komičari pokazuju psihozu i depresiju", kazao je. Legendarni glumac i komičar Robin Williams se dugo borio s teškom depresijom, no ipak nije uspio dobiti mukotrpnu borbu sa svojim demonima.

U kolovozu je počinio samoubojstvo, a njegova smrt je šokirala cijeli svijet. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook