Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U tajnosti

Najbogatiji čovjek na svijetu odmara u Boki kotorskoj?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srpski mediji prenose da se telekomunikacijski magnat i najbogatiji čovjek na svijetu težak 68,5 milijardi dolara odmara s obitelji u susjednoj Crnoj Gori.

Carlos Slim s obitelji se odmara u jednom luksuznom hotelu u kotorskom naselju Dobrota, piše Kurir i dodaje da je oko hotela veliko osiguranje i brojni luksuzni automobili.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Najbogatija žena na 10. mjestu Objavljena nova lista najbogatijih - Sve je duži popis ultrabogatih! Slika nije dostupna Bogatiji od Gatesa? TVRDI FINANCIJAŠ: 'Putin je najbogatiji čovjek na svijetu'

>> Carlos Slim darovao 500 milijuna dolara za zdravlje siromašnih

Menadžment hotela, piše Kurir, informaciju nije ni potvrdio ni demantirao već su samo rekli da će, kao i prethodnih godina, nastaviti ugošćavati ljude iz svjetskog jet seta.

Carlos Slim već je nekoliko godina najbogatiji čovjek na svijetu i njegovo se bogatstvo procjenjuje na nevjerojatnih 68.5 milijardi dolara.

>> Najbogatiji čovjek na svijetu ovaj tjedan izgubio 5,6 milijardi eura

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene