Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nasmijano lice umjesto struje

Najbesmislenija kampanja na svijetu...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poznata američka voditeljica postala je zaštitno lice za struju u Iraku.

U zemlji u kojoj struje ima jedva nekoliko sati na dan, vlasti su odlučile narod udobrovoljiti plakatima nasmijane plavuše.

Pročitajte i ovo Američka zračna baza Ain al-Asad Napetosti na Bliskom istoku Više raketa i projektila ispaljeno na američku zračnu bazu u Iraku: Ima ranjenih Ilustracija eskalacija sukoba Regija na rubu potpunog rata: Iran balističkim projektilima gađao ciljeve u sjevernom Iraku i Siriji

Od Katie Couric dopuštenje nitko nije tražio, ali iračke vlasti tvrde kako provjereno znaju da je oduševljena. Nije poznato je li Amerikanka ispunila očekivanja i kod Iračana pobudila nadu u bolje sutra.

'Nismo imali na umu određenu voditeljicu, nego smo tražili nasmijano lice žene srednjih godina u konzervativnoj odjeći. Zbog kulture naše zemlje nismo birali Iračanku, nego ovo ozareno lice koje ljudima nudi nadu u bolju budućnost sa strujom', Mussab al-Mudderis, ministarstvo za električnu energiju.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene