Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimka nadzornih kamera

Pronašla novčanik pa novac podijelila svojoj djeci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U jednoj trgovini u američkom gradiću Fayettevilleu žena je pronašla izgubljeni novčanik, izvadila iz njega novac i umjesto da ga vrati vlasniku, novac je podijelila vlastitoj djeci.

Joseph Smith bio je u kupnji sa ženom Lillie i bebom, kad mu je slučajno ispao novčanik,dok je pospremao kolica. 'Naravno da nisam primijetio, padala je kiša, a ja sam se žurio što prije sve pospremiti u automobil', rekao je za lokalnu TV postaju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ulovili ih Dvojac provalio u hotel kod Opatije, odale ih kamere: Kod jednog pronađen i kokain Ilustracija Potraga za kradljivcem Ukrali Mercedes, vozili se njime dva tjedna, a onda ga se odlučili riješiti: Nije sve išlo po planu

Idućeg se dana Smith vratio do trgovine, gdje su mu zaposlenici dali da pregleda snimke nadzornih kamera. Odmah je zapazio ženu, koja se njegovim novčanikom poslužila kao da je bankomat. Naime, žena koja je pronašla izgubljeni novčanik, nije gubila vrijeme tražeći vlasnika. Umjesto toga, ispraznila je sadržaj njegovog novčanika i predala novac svojoj djeci.

>> Ponudio im pomoć, a oni ga pokrali!

Smitha je zaprepastilo njezino ponašanje. 'Žena zastajkuje, na podu ugleda novčanik, uzima ga, odlazi do vrata blizu izlaza, gdje otvara novčanik i vadi sadržaj i predaje ga svojoj djeci. Unutra je bilo 100 dolara u gotovini i 200 do 300 dolara u poklon-bonovima', kaže Smith. Osim što je izgubio novac, zgrozio ga je primjer kakav dotična žena daje vlastitoj djeci.

'Ono što me doista pogodilo je vidjeti neku odraslu osobu kako radi tako nešto, ali očito je takav svijet u kojem živimo. Ali kad takvom ponašanju svjedoče i tvoja vlastita djeca...Kad im pokazuješ kako je, ne samo u redu pokupiti tuđi novčanik, nego se i počastiti njegovim sadržajem,' komentirao je.

Smithova obitelj pozvala je sve koji prepoznaju ženu s video snimke da to dojave policiji u Fayettevilleu.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene