Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Pustite me da spavam sada'

Na Twitteru prenosio napad na Osamu, a da nije ni znao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Helikopter iznad Abbottabada u 1 ujutro, to je rijetka pojava', riječi su Pakistanca Sohaiba Athara - susjeda Osame bin Ladena koji je ni ne znajući što se događa cijelu akciju prenosio na Twitteru.

'Velika eksplozija koja je zatresla prozore u Abbottabadu, nadam se da to nije početak nečeg gadnog', rekao je Sohaib ni ne sluteći što se događa.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ako im odgovore Američki vojnici bili spremni na sukob s pakistanskim snagama Slika nije dostupna Pozvao na pokretanje istrage Obama: 'Bin Laden je u Pakistanu vjerojatno imao mrežu podrške'

Nakon vijesti da se srušio helikopter Sohaib je napisao kako je ovo neka komplicirana situacija s obzirom da talibani (vjerojatno) nemaju helikoptere i da je izviješteno kako srušeni helikopter nije pakistanski. 'Smiješno, selidba u Abbottabad bio mi je dio 'biti na sigurnom' stategije.

>> FOTO: Obama gledao uživo kako ubijaju Osamu

U kasnijim statusima Sohaib je napisao kako je u nesreći poginula obitelj, a kada su se glasine o ubojstvu Osame bin Ladena potvrdile Sohaib je napisao 'Uh, sada sam tip koji je uživo Twittao o napadu na Osamu ni neznajući to'.

'Bin Laden je mrtav. Ja ga nisam ubio. Pustite me da spavam sada', napisao je ovaj Pakistanac nakon što su ga tisuće ljudi pokušale kontaktirati ne bi li saznali što se zaista dogodilo. Na Twitteru ima preko 90.000 prijatelja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene