Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija zapucala

Na prosvjedu Occupy Wall Street jedna osoba ranjena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nekoliko tisuća prosvjednika iz pokreta Occupy Wall Street marširalo je kampusom kalifornijskog Sveučilišta Berkeley, a neki su odlučili postaviti i šatore na mjestima s kojih ih je policija prošli tjedan uklonila.

Nekoliko sati ranije, policija je u istome kampusu ispalila nekoliko hitaca na naoružanog muškarca, pritom ga ranivši. Incident se dogodio nakon početka prosvjeda, no organizatori su na twitteru objavili kako incident nema veze s prosvjedom u kojemu je, prema njihovoj procjeni, sudjelovalo oko 5.000 osoba.

Ozlijeđeni muškarac je prebačen u bolnicu, a studenti su evakuirani iz sveučilišnih dvorana. ‘Osoblje sveučilišta opazilo je sumnjivog naoružanog muškarca kako ulazi u dizalo. Odmah je upozorena i pozvana policija’, rekla je glasnogovornica Sveučilišta.

‘Naoružani muškarac izašao je iz dizala i ušao u jednu od dvorana. Policija ga je slijedila, zatraživši od njega da se preda, no on je u tom trenutku izvukao oružje, zbog čega su policajci prema njemu ispalili nekoliko hitaca, pritom ga ranivši’, rekla je glasnogovornica.

Voditelj sveučilišne policije, Mitchell Celaya kazao je kako je riječ o prvome incidentu ove vrste u njihovu kampusu od osamdesetih godina. (Hina)

Pročitajte i ovo Stradao ronilac kod Zadra Kod Zadra U moru pronađen mrtav ronilac, utvrđuje se uzrok smrti Ilustracija Veliki misterij Priča koja ledi krv u žilama: U podrumu pronašli kostur tinejdžerice zamotan u tepih, 20 godina kasnije otkriveni strašni detalji

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene