Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Muškarac je ostao bez pola lica nakon što mu je s trinaestog kata luksuznog hotela na glavu pao kauč.


Muškarac, dvadesetih godina, čiji identitet nije otkriven promptno je helikopterom medicinske pomoći prebačen u bolnicu nakon što je na njega s 13. kata zgrade, pao kauč, piše The Independent.

Vezani članci Vozila Hitne pomoći, ilustracija 25-godišnjak slučajno usmrtio kolegu (37) pregazivši ga radnim strojem Nasilje nad ženama i dalje ogroman problem - 5 Htjela prekinuti vezu s 40-godišnjakom, a on ju potom udarao šakama, čupao za kosu, bacio na tlo i prijetio

Nesreća se dogodila na trgu Leicester na zapadu Londona, a muškarac mlađe dobi zadobio je teške tijelesne ozlijede. Šokirani očevici opisali su ovaj događaj.

TKO JE NACRTAO SVASTIKU? Iz svemira snimljena polja puna mističnih oblika

'Izgledao je kao da mu je pola lica istrgnuto. Padala je kiša, a gdjegod su ga kapljice kiše dotaknule bol je bivala oštrija. Vrištao je od bola', rekao je jedan od očevidaca.

Kauč je 'izletio' iz luksuznog hotela s pet zvjezdica, a londonska policija potvrdila je kako je zaprimila dojavu o ovom slučaju.

'Muškarac, dvadesetih godina, odvezen je u East London bolnicu helikopterom hitne pomoći. Prema prvim informacijama njegove su ozlijede jako teške, no nije u životnoj opasnosti', rekao je glasnogovornik policije.

Iz hotela je stigla obavijest kako su upoznati s incidentom te kao je namještaj bačen s dijela hotela koji je u privatnom vlasništvu. Istraga je u tijeku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook