Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šok za obje žene

Na Fejsu otkrila da je muž vara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Koliko informacije na Facebooku mogu biti štetne jako dobro zna 34-godišnjak iz Michigana kojeg je Facebook 'izdao' da živi u poligamiji.

Richarda Leona Bartona policiji je prijavila prva supruga Adina Quarto, s kojom se oženio 2004. Otkrila ga je kad je vidjela fotografije na njegovom Facebook profilu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Svjetski rekorder Kakav kralj! On ima čak 100 žena! Slika nije dostupna Kineski Casanova Jurile u bolnicu vidjeti dragog i shvatile da hoda s njih - 17!

Sve je krenulo kada ju je suprug maknuo s liste prijatelja nakon što se u srpnju 2010. ponovno oženio. Iako mu više nije bila Facebook prijateljica, Adina je ipak imala pristup dijelu njegovog profila. I imala je što za vidjeti: fotografije vjenčanja njega i neke druge žene.

>> Korištenje Facebooka će postati zločin?

Iako oni više nisu bili skupa, službeno su ostali u braku, a nakon 'otkrića' Adina je otišla na policiju pitati što da radi. 'Mislila sam da ne zaslužuje da se izvuče. Nisam ogorčena osoba i nije mi namjera uništiti ga. Ako je htio započeti novi život nije se trebao oženiti dok je još u braku', ispričala je Adina u televizijskom intervjuu.

Kazna za poligamiju Bartonu može donijeti četiri godine zatvora i moguću novčanu kaznu od 5.000 dolara.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene