Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Od srčanih problema

Na Dedinju umro brat Slobodana Miloševića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brat Slobodana Miloševića i dugogodišnji veleposlanik njegova režima u Moskvi preminuo je od srčane bolesti u Beogradu.

U bolnici na beogradskom Dedinju noćas je preminuo Borislav Milošević, brat nekadašnjeg srbijanskog predsjednika Slobodana Miloševića. 'Noćas u dva sata, nakon duge i teške bolesti, u Beogradu je preminuo Borislav Milošević', stoji u priopćenju Instituta zemalja Zajednice neovisnih država koji je za B92 potvrdio vijest.

Pročitajte i ovo Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji Policija u Srbiji, ilustracija Pretukli Hrvate u Pančevu Hrvatska uputila prosvjednu notu Srbiji: "Najoštrije osuđujemo napad, bio je nacionalno i etnički motiviran"

>> Branio Slobu, Sadama, pedofile: Počelo suđenje 'Đavoljem odvjetniku'

Stariji brat Slobodana Miloševića rođen je 1934. godine i godinama je živio u Rusiji. Za njegov je režim godinama radio kao veleposlanik tadašnje SR Jugoslavije u Moskvi. Smatra ga se ključnom osobom koja je osigurala bijeg ostatka Miloševićeve obitelji u Rusiju.

U bolnici je završio prije nekoliko mjeseci zbog problema sa srcem. Posljednju izjavu za javnost dao je prije mjesec dana za New York Times u sklopu priče o mogućem bijegu sirijskog predsjednika Bašara al-Asada u moskovsko predgrađe u kojem su se skrasili i Miloševići.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene