Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Udarali je po trbuhu

Muž s obitelji tukao trudnu suprugu da ubije žensko dijete!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novi slučaj spolne pristranosti u Indiji. Jedan muškarac je zajedno sa svojom obitelji željeznom šipkom po trbuhu tukao svoju 6 mjeseci trudnu suprugu kako bi izazvali pobačaj jer je nosila - djevojčicu.

Nakon što im je lokalna vračara rekla kako 30-godišnja Munnisa nosi djevojčicu, njezin suprug Allabakshu je u to povjerovao i odlučio prekinuti trudnoću. On i njegovi roditelji su je metalnom šipkom tukli po trbuhu sve dok nisu izazvali pobačaj, pišu indijski mediji.

Pročitajte i ovo Vojnici koji se bore protiv Boko Harama Otmica iz škole Djevojčica koju je prije 10 godina oteo Boko Haram spašena je, ali nije bila sama... Slika nije dostupna Teške tjelesne ozljede STRAVIČNA SNIMKA ZLOSTAVLJANJA BEBE U JASLICAMA ''Nismo mogli vjerovati što vidimo"

Susjedi, koji su vidjeli kako bespomoćna žena obilno krvari, odveli su je u obližnju bolnicu gdje su liječnici ustanovili da je beba mrtva i da Munissa ima infekciju maternice. Nesretna žena se sada oporavlja u privatnoj bolnici.

Nakon što je već rodila tri kćeri Munnisin je suprug počeo zahtijevati muško dijete. Posjetio je vračaru koja mu je rekla kako će im tek sedmo dijete biti dječak. Munnisa više nije mogla trpjeti zlostavljanje muža i njegove obitelji pa je jednu od kćeri nedavno poslala svojim roditeljima. A u skladu s 'proročanstvom' vračare, Munnisa je na zahtjev svojeg supruga morala prekinuti četvrtu i petu trudnoću. Ovo joj je bila šesta trudnoća.

Nakon nemilog događaja policija je napokon uhitila njezinog supruga i njegove roditelje i protiv njih je podignuta optužnica.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene