Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Muslimansko bratstvo, najveća egipatska islamistička oporbena skupina objavila je u priopćenju rano jutros da je počela dijalog s egipatskim dužnosnicima kako bi vidjela u kojoj su mjeri vladajući spremni pristati na zahtjeve naroda.


Neimenovani dužnosnik pokreta kazao je da je 'u subotu održan sastanak dužnosnika Muslimanske bratstva i egipatskog potpredsjednika Omara Sulejmana'.

Vezani članci Slika nije dostupna NEOČEKIVANO OTKRIĆE PANAMA PAPERSA Usluge Mossack Fonsece koristile i tajne službe Slika nije dostupna Muslimansko bratstvo ne želi vlast

>> Prosvjedi bi mogli postati još gori zbog potpore SAD-a Mubaraku

'U želji da sačuvamo interese nacije i njezinih institucija te u brizi da sačuvamo nezavisnost zemlje i ne dopustimo međunarodno ili regionalno uplitanje u naše unutarnje stvari, počeli smo dijalog kako bi vidjeli u kolikoj su mjeri vlasti spremne pristati na zahtjeve naroda'.

Dužnosnici pokreta ponovili su u više navrata ovog tjedna da Muslimansko bratstvo neće imati kandidata na sljedećim predsjedničkim izborima predviđenima za rujan i da se u Egiptu ne zbiva islamska revolucija.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju