Obavijesti Video Pretražite Navigacija
stravičan napad

Nakon uragana Ide stanovnicima Louisiane prijeti nova opasnost: Prvo mu je otkinuo ruku, onda su nestali u vodi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac (71) iz poplavljene Louisiane koju je poharao uragan Ida nestao je nakon napada aligatora.

Aligator je 71-godišnjaka napao pred kućom koja je okružena vodom od poplave. Životinja je muškarcu prvo otkinula ruku pred očima njegove supruge. Žena ga je uspjela odvuči na stepenice, no dok je bila u kući i tražila prvu pomoć aligator i muškarac su nestali u vodi.

Pročitajte i ovo Policija u Srbiji, ilustracija Pretukli Hrvate u Pančevu Hrvatska uputila prosvjednu notu Srbiji: "Najoštrije osuđujemo napad, bio je nacionalno i etnički motiviran" Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo

Napad se dogodio u gradu Slidellu, potvrdio je glasnogovornik lokalne vatrogasne postrojbe za tamošnje medije.

Lokalni dužnosnici iz Louisiane upozoravali su na opasnost od napada ovih životinja jer su poplavljena i njihova staništa.

Uragan Ida ubila je najmanje dvije osobe u Louisiani i izazvala nestašice struje širom Louisiane, Mississippija i Alabame. Kod New Orleansa pokrenute su operacije spašavanja zbog poplava.

Samo u Louisiani bez električne energije je ostalo više od milijun ljudi, prema podacima PowerOutagea koji prikuplja podatke od američkih distributera električne energije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene