Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ispred ugostiteljskog objekta

VIDEO Drama u susjedstvu, muškarac se zalio zapaljivom tekućinom: Policajac ga pokušao spriječiti, on zapalio obojicu

Ilustracija
Ilustracija Foto: Afp
U mjestu Bila kod Viteza jutros je muškarac zapalio i sebe i policajca.

Muškarac (32) jutros se oko 4:15 zalio zapaljivom tekućinom na parkingu jednog ugostiteljskog objekta u mjestu Bila kod Viteza. Kada mu je policajac prišao i pokušao ga spriječiti da se zapali, on je zalio i policajca nakon čega je upalio vatru. Obojica su zadobili opekotine.

Pročitajte i ovo Rudnik Mramor Zatočen jedan radnik Zbog ignoriranja radnika došlo do nesreće u rudniku: "Naši vapaji su godinama isti, radimo u skučenom prostoru" Potres Osjetio se i u Italiji Snažan potres s epicentrom kod Slunja zatresao Hrvatsku i BiH: "Jako je grunulo i dobro zatreslo"

"Dana 4. 6. 2023. godine oko 4 sata i 15 minuta prilikom intervencije policijskih službenika na parking prostoru ugostiteljskog objekta u mjestu Bila, općina Vitez, muškarac rođen 1991. godine iz Viteza posuo je zapaljivom tekućinom sebe i jednog policijskog službenika nakon čega je istu zapalio", za Dnevni avaz je potvrdio MUP BiH.

"Obojici je zbog opeklina pružena liječnička pomoć. Odmah su pušteni na kućno liječenje, a muškarac je lišen slobode te se protiv njega poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje", dodao je Hasan Hodžić, glasnogovornik MUP-a.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene