Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravične ozljede

Užas u Beogradu: Muškarac pretukao bebu, slomio joj obje ruke i noge. Dijete u bolnicu odveli tek sutradan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dijete mlađe od godine dana zaprimljeno je u bolnicu u Beogradu sa stravičnim ozljedama. Sumnja se da je malenog dječaka pretukao otac i slomio mu obje ruke i noge.

Stravičan slučaj iz Srbije zaprepastio je regiju. Muškarac iz Beograda osumnjičen je da je pretukao bebu svoje izvanbračne supruge, piše Nova.rs.

Pročitajte i ovo Danka Ilić Stravičan zločin Pojavila se slika automobila koji je udario Danku: Oglasio se i otac jednog od uhićenih Policijsko nasilje Četvrt Lavapiés VIDEO Dvojica policajaca u Madridu pretukla dvojicu crnca: Oglasilo se ministarstvo i antirasističke skupine

Pretučeni dječak nije star niti godinu dana, a u bolnicu je primljen s jezivim ozljedama i prijelomima obje noge i obje ruke, a pretpostavlja se da ovo nije prvi put da je beba žrtva nasilja.

Monstrumu je određen istražni zatvor u trajanju od 30 dana, neslužbeno se doznaje.

Sumnja se da je muškarac u četvrtak ostao neko vrijeme sam u kući s dječakom i da ga je, iz zasad nepoznatih razloga, pretukao, piše Kurir. Krvavo dijete s podljevima u kući je zatekla majka, a iznenađuje činjenica da je dijete u bolnicu odvezeno tek sljedećeg dana.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene