Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijetio posadi

Kazahstanac spriječen u otmici nožićem zrakoplova Alitalije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarca iz Kazahstana koji je jučer navečer pokušao oteti zrakoplov na letu Pariz-Rim i usmjeriti ga prema Libiji u toj je namjeri spriječilo zrakoplovno osoblje tijekom leta, a uhićen je kad je zrakoplov sletio u Rim, izvijestile su službene vlasti.

U izjavi avio-prijevoznika Alitalia stoji kako je muškarac zaprijetio dijelu zrakoplovnog osoblja i zatražio da zrakoplov krene prema Tripoliju. Ostalo zrakoplovno osoblje na letu AZ 329 tada je onemogućilo muškarca koji je bio vidno uznemiren, a kapetan je putem radio veze pozvao policiju da bi ga uhitila čim je zrakoplov sletio.

Talijanski mediji su izvijestili prema policijskim izvorima da je muškarac bio naoružan s jednom vrstom malenog nožića. Očevici kažu kako ga je Kazahstanac, prije nego su ga svladali, nekoliko minuta držao ispod vrata jedne od stjuardesa i prijetio.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zaštitar ga ulovio Nijemac pokušao ukrasti 68 tuba paste za zube Slika nije dostupna Gusti dim ispunio Airbus 332 Zbog kvara na klimatizaciji zrakoplov prisilno setio

Osoblje zrakoplova je odvezeno u postaju hitne pomoći u Rimu kako bi im se pružila pomoć zbog sitnijih ozljeda, no većih ozljeda nije bilo. (S.D.M./Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene