Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Muškarac skočio s Empire State Buildinga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac je u petak popodne skočio u smrt s prozora odvjetničkog ureda na 69. katu Empire State Buildinga, izvijestila je policija, koja je zbog toga zatvorila područje na tom dijelu Manhattana neposredno prije popodnevne prometne gužve.

Odvjetnik u dobi od tridesetak godina Moshe Kanovsky skočio je s najviše njujorške zgrade oko 15 sati po lokalnom vremenu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Vjenčanja na vrhu Empire State Buildinga Slika nije dostupna Utrka do vrha Empire State Buildinga

Policija je došla na mjesto nesreće nakon što joj je telefonski
dojavljeno da je na 33. ulici primjećena ljudska noga. Detektivi su na ulici fotografirali nogu, otrgnutu u visini koljena, koja je na sebi još uvijek imala tamno sivu čarapu.

Policijski izvor je izvijestio da je još jedan dio tijela pronađen na 5. aveniji.

Nakon što je zatvorila 33. ulicu na dijelu između 5. i 6. avenije,
policija je otkrila da je muškarac pao na plato na 30. katu zgrade, pri čemu su od siline udarca neki dijelovi tijela pali na ulice u podnožju Empire State Buildinga.

Prethodno samoubojstvo s tog nebodera dogodilo se u veljači 2006. kada je 21-godišnji mladić skočio iz praznog ureda na 66. katu, prethodno kupivši kartu za vidikovac na toj poznatoj zgradi.

Više od 30 ljudi ubilo se skokom s Empire State Buildinga otkako se taj neboder, visok 443 metra, otvorio 1931. godine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene