Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nikada se nisam osjećao ovako posramljeno, rekao je na početku svjedočenja pred britanskim parlamentarim povjerenstvom medijski magnat Rupert Murdoch, a njegov sin James ispričao se žrtavama telefonskog prisluškivanja za koje odgovornost snose novinari njihova tabloida News of the Worlda.


'Nikad se nisam u svome životu osjećao ovako posramljeno', rekao je medijski magnat Rupert Murdoch parlamentarnom povjerenstvu. Zatim je izrazio spremnost odgovoriti na sva pitanja na svjedočenju, koje izravno prenosi britanska televizija i koje bi, kako se očekuje, trebalo pred ekrane privući milijune gledatelja gladnih afere.

James Murdoch, predsjednik britanske podružnice, ispričao se za nepravilnosti News of the Worlda, tabloida ugašenog 10. srpnja, pošto je izbila afera. 'Ponajprije bih želio reći da mi je žao i da nam je posebno žao zbog žrtava ileganog prisluškivanja i zbog njihovi obitelji', rekao je James Murdoch. 'Izražavamo veliko žaljenje, ja, moj otac, i svi u News Corporationu', rekao je 38-godišnji James Murdoch .

O dometu ove afere koja je već izazvala uhićenje bivšeg premijerova savjetnika za medije te ostavke šefa policije i njegova pomoćnika, ali i smrt novinara koji je prvi o skandalu progovorio, govori i podatak da je premijer prilagodio raspored turneje po Africi kako bi gledao svjedočenje. (Hina)
 

Vezani članci Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: Profimedia) Uživa u ljubavi s 89-godišnjim mužem: Zli jezici tvrdili su da neće potrajati, ali oni prkose svim preprekama Slika nije dostupna Procurile privatne poruke Williama i Kate dok su još hodali!