Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Stambeni blok u mjestu Pavlovskaja Sloboda, zapadno od Moskve djelomično se urušio, pri čemu je jedna osoba poginula, a strahuje se da je među ruševinama ostalo zarobljeno još stanara.


Nekoliko potpornih zidova trokatnice u Pavlovskajoj Slobodi popustilo je, nakon čega je došlo do djelomičnog urušavanja zgrade, izvijestile su ruske novinske agencije, pozivajući se na izjavu glasnogovornice ministarstva za izvanredne situacije Veronike Smolskaje.

Vezani članci Djevojčica spašena iz ruševina u Izmiru - 6 Trogodišnja Ayda izvučena iz ruševina 91 sat nakon potresa: "Tvoje nasmiješene oči dale su nam novu nadu" Mjesec dana od eksplozije u Bejrutu - 3 Čudo mjesec dana nakon eksplozije u Libanonu: Senzori u ruševinama potvrdili otkucaje srca i disanje!

Ona je kazala kako je ozlijeđeno sedmero osoba, trideset ih je evakuirano, a spasioci vjeruju da je pod betonskim ruševinama ostalo dvoje ili više zarobljenih stanara. Kazali su kako pretpostavljaju da je do popuštanja nosivih zidova došlo nakon eksplozije plinskih instalacija, poslije koje je izbio požar, no vatrogasci su ga brzo stavili pod kontrolu. (Hina)