Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sedamdesetgodišnja njemačka turistkinja smrtno je stradala od posljedica višestrukih ugriza morskog psa koji ju je napao dok se kupao u moru pred hotelom u kojemu je odsjela u egipatskom ljetovalištu u Šarm el Šeiku, izvještava BBC.


'Unakaženo tijelo turistkinje izvučeno je iz mora nakon napada morskog psa', izvijestili su službeni izvori. Incident se dogodio četiri dana nakon napada morskog psa na ruske turiste, također u moru pred Šarm el Šeikom, koji su napad preživjeli.

Vezani članci Policija, ilustracija (Hrvoje Jelavić/PIXSELL) U Zagrebu napao djevojku, strpao je u prtljažnik i vozio do Križevaca Ilustracija (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL) Pijan izbo starijeg brata u Vinkovcima: "Pucaju iz kalašnjikova, tuku se, žive s ocem pa i njega pretuku"

>> Morski psi napali četiri ronioca, zabranjeno kupanje

U dvama odvojenim napadima morskih pasa, u utorak i u srijedu, stradale su tri osobe. Dvije ruske državljanke plivale su u moru pred hotelskom plažom, kada ih je napao morski pas. Obje su preživjele, no amputirani su im dijelovi tijela. U drugom napadu u srijedu ujutro morski pas je napao jednog turistu koji je zbog ozljeda hospitaliziran. (Hina)