Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedan ostao bez ruke

Morski psi napali četiri ronioca, zabranjeno kupanje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Egipat je proglasio 48-satnu zabranu kupanja na dijelu Crvenog mora oko ljetovališta Šarm el-Šeik nakon što su posljednja dva dana četiri ronioca bila metom napada morskog psa.

U napadu morskog psa bjelokrilca stradala su trojica Rusa i jedan ukrajinski državljanin. Jedna je žrtva ostala bez ruke, a ostali su pretrpili teške ozljede leđa i ekstremiteta pa su morali hitno biti prebačeni u bolnicu u Kairu.

Pročitajte i ovo Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo Komemoracija za žrtve brutalnog napada u Sydneyju Ubijeno šest osoba Napadač iz Sydneyja ciljao je žene: "Snimke govore same za sebe"

>> VIDEO: Morski psi se nahranili truplom kita

Napadi morskog psa u Crvenom moru događaju se jednom na godinu ili dvije, kazao je Mohamed Salem, ravnatelj ustanove za zaštitu prirode na južnom Sinaju. To je područje bogato koraljima i egzotičnim ribama u kristalnom moru.

'Oceanski bjelokrilac je treći najopasniji morski pas, ali njegovi su napadi rijetki', dodao je Salem. Prošle je godine oceanski bjelokrilac napao francusku turisticu, odgrizavši joj nogu dok je ronila. Preminula je od krvarenja. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene