Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odale je fotografije

Glasnogovornica suda partijala s narkobosom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sofija Čolić podnijela je ostavku nakon objave fotografija na kojima je na rođendanskoj proslavi narkobosa čiji je odvjetnik njezin suprug.

Sofija Čolić podnijela je ostavku na mjestu glasnogovornice novosadskog Prizivnog suda zbog ogromnog pritiska javnosti, nakon što su objavljene njene fotografije na rođendanu jednog od najvećih novosadskih kriminalaca, piše Blic.

Pročitajte i ovo Leo Varadkar Emotivan govor Irski premijer Varadkar neočekivano podnio ostavku: "Nemam ništa drugo zacrtano" Nadzorni odbor Centra za gospodarenje otpadom Kaštijun podnio ostavku Totalni kolaps sustava Masovna ostavka u Centru za gospodarenje otpadom: "Istrijani mogu očekivati smrad ako se situacija ne shvati ozbiljno"

Nakon objave fotografija prvo je podnijela ostavku na mjestu glsnogovornice i postala sudski suradnik, a prošli mjesec napustila je sud. 'Radila sam u državnoj instituciji 12 godina, a sada sam ostala bez posla zbog novinskih tekstova', poručila je.

Tajni život moćnog narkobosa: 'Žderao' je Viagru, obožavao filet mignon i prostitutke

Ona je početkom veljače bila na rođendanskoj proslavi koju je prekinula policijska racija. Slavljenik je bio Nenad Opačić, narkobos čiji je odvjetnik, ali i daljni rođak suprug bivše glasnogovornice.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene