Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Infantilna anoreksija

'Moje dijete odbija hranu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Procjenjuje se da u Hrvatskoj 45 000 odraslih ima neku vrstu poremećaja u prehrani. Koliko je djece u toj statistici, nema podatka...

Sve je veći broj male djece s poremećajima u prehrani. Slučajevi kada bebe, jednostavno ne jedu. Stručna literatura spominje izraz koji dosta zastrašujuće zvuči: infantilna anoreksija. Ekipa Provjerenog pronašla je majku koja se godinama borila za svaki dekagram svoga sina jer jednostavno nije mogao progutati hranu.

Pročitajte i ovo Zabranjena javna tribina u Benkovcu - 3 Gledajte u Provjerenom Lagao da je na putu kako bi izbjegao pitanja, reporterka ga razotkrila: "Ravnatelj nije tu, možda je to bio domar" Iva Radić - 1 Suočavanje s prošlošću Vukovarka koja 30 godina traži istinu o sudbini svojeg oca: Zašto se ništa nije pomaknulo s mrtve točke?

''Gladno, nervozno dijete, ne želi zaspati, u budnom stanju ne želi nikako jesti. Rekli su nam ako više ne budete mogli, dovezite ga u bolnicu pa će se dijete hraniti na sondu', rekla nam je Martina Spretnjak.

>> 'Kćer mi je zbog anoreksije na rubu. Kao i 90 posto oboljelih u Hrvatskoj ovisi o Božjoj volji'

Očajni roditelji lutali su od ordinacije do ordinacije. Pomoći nema. A zapravo najgore od svega jest što su im liječnici govorili da je dijete zdravo i kako je s njim sve u redu. Pogledajte njihovu priču!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite PROVJERENO putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene