Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izgubio svijest i pamćenje

Skok umalo završio kobno: Mladi turist se ozlijedio skačući sa Starog mosta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Amerikanac je skakao s mosta s prijateljima iz Kolumbije i SAD-a, no samo je on stradao.

Želja mladog Amerikanca Andrew Socniaka da skoči s mostarskog Starog mosta umalo je jučer završila kobno. Kako je objavio Dnevni avaz, zbog nedovoljne koncentracije, Amerikanac nije izveo skok kako treba pa je prilikom jakog udara u vodu zadobio lakše ozljede, a nakratko je bio izgubio svijest i pamćenje.

Pročitajte i ovo Gong upozorio na eventualne izborne nepravilnosti Zabilježili nepravilnost Mostarski HDZ pozivao građane da se registriraju u njihovim prostorijama, Gong upozorio: "Obavijestili smo Povjerenstvo" Policija u BiH, ilustracija Incident kod Mostara Navijače Zrinjskog optužili da su pretukli četvoricu bošnjačkih mladića: Udarili im u auto i izgurali ih s ceste

Admir Delić, član Kluba skakača u vodu 'Mostari', koji je s prijateljem priskočio u pomoć Amerikancu i tako mu spasio život, kaže da je Andrew s dvojicom prijatelja iz Kolumbije i SAD-a želio skočiti s mosta.

'Najprije su s nama prošli obuku. Druga dvojica izvela su skokove bez problema. Treći je bez imalo koncentracije i ukočenosti mlohavo upao u vodu i ostao je na površini', ispričao je Delić.

Dva člana Kluba zbog sigurnosti uvijek u vodi čekaju skakače, a tako je bilo i ovog puta.

S kamerom na glavi skočio sa Staroga mosta u Mostaru!

'Krenuo sam s kolegom za njim i uspjeli smo ga izvući. Ubrzo je došla Hitna pomoć i odvezla ga u bolnicu. Ljiječnici su nam kasnije rekli da je dobro', kazao je spasilac.

'Nema slomljenih kostiju, samo poneku modricu i lošu uspomenu na ovaj skok', izjavio je jedan od prijatelja mladog turista.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene