Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Let s 24 metra

S kamerom na glavi skočio sa Staroga mosta u Mostaru!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ako ste ikad bili u Mostaru na Starom mostu, sigurno ste se zapitali kako to izgleda skočiti s njega u Neretvu. Ovaj će vam video pokazati kako.

S kamerom na glavi, jedan je skakač zabilježio svoj skok s 24 metra visokog mosta te svoju snimku stavio na YouTube. Inače, najpoznatiji ekstremni sport u Mostaru su upravo skokovi sa Staroga mosta u Neretvu koji su i dio tradicije. Naime, svake se godine održavaju tradicionalni skokovi s mosta, a ove su godine održani čak 446. skokovi.

>> Češki turist poginuo skačući sa Starog mosta u Mostaru

Podsjetimo, čuveni je most sagrađen između 1557. -1566. godine te je djelo turskoga graditelja Hajrudina. Nakon obnove 2004. godine, Stari je most uvršten na popis svjetske kulturne baštine UNESCO-a.

Pročitajte i ovo Gong upozorio na eventualne izborne nepravilnosti Zabilježili nepravilnost Mostarski HDZ pozivao građane da se registriraju u njihovim prostorijama, Gong upozorio: "Obavijestili smo Povjerenstvo" Policija u BiH, ilustracija Incident kod Mostara Navijače Zrinjskog optužili da su pretukli četvoricu bošnjačkih mladića: Udarili im u auto i izgurali ih s ceste

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene