Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mladić težak 330 kg pokopan uz pomoć dizalice i buldožera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
29-godišnji John Christian Jeffrey, podrijetlom iz Londona, koji je težio 330 kg, danas je morao biti pokopan u divovskom lijesu koji je u grob položen uz pomoć buldožera i dizalice.

Mladić je pronađen mrtav krajem veljače u svojoj sobi u utočištu za osobe koje su patile od psihičkih problema ili problema vezanih za uživanje droge i alkohola u mjestu Tauntonu na jugozapadu Engleske. Kako izvješćuju mediji, nesretni je mladić umro prirodnom smrću.

Pročitajte i ovo Lijesovi Mnogi vjerni tradiciji U Hrvatskoj je osim života skupa i smrt: Sve veći troškovi pogreba prisiljavaju ljude za traženjem alternativnih rješenja Groblje sumanute cijene Smrt je skupa! Zbog visokih cijena pogreba kremiranje postaje sve popularnije

Pogreb je zbog Jeffreyeve prekomjerne težine trajao više od četiri sata, a grobnica u koju je položen dva i pol puta veća je od uobičajenih. Grobno mjesto je iskopano najprije uz pomoć budložera, a zatim je posao nastavilo šest grobara kojima je za završetak posla trebalo čak pet dana.

Njegovu je pokopu prisustvovala samo jedna osoba - zaposlenik groblja, a pokop su financirale mjesne vlasti. Mladića su željeli kremirati, no ni to nije bilo moguće, jer je njegovo tijelo bilo preveliko.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene