Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stanovnici uznemireni

Misteriozni krugovi u žitu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stanovnici mirnog brazilskog gradića Ipauca uznemireni su nakon što su se na jednom imanju otkrivena dva kruga u žitu promjera oko 19 metara koji su udaljeni jedan od drugoga manje od kilometar.

Krugovi, koji su utoliko misteriozniji jer ne postoji nikakva naznaka da su ondje bili strojevi koi bi ih mogli izraditi, prvi su put viđeni u subotu na dvije odvojene plantaže i od tada se traži objašnjenje što se zapravo dogodilo i kako su nastali, prenosi globo.com.

Pročitajte i ovo Brazilac poginuo padom u duboku rupu - 2 Postao opsjednut Sanjao duha koji mu je rekao da je zlato ispod njegove kuće: Iskopao rupu od 40 metara, a onda se dogodila tragedija Slika nije dostupna Krugovi u žitu Izvanzemaljci posjetili Makedoniju!?

'Intrigantna je činjenica da ne postoji trag strojeva ili ljudi, a nitko ne vjeruje da bi se postojećom tehnologijom i znanjima moglo izraditi tako savršene krugove', rekao je Eduardo Isidoro Gasparrini koji je prvi izvjestio o ovim misterioznim krugovima.

Vlasnici imanja na kojima su se krugovi pojavili isprva su mislili da je u pitanju nečija neslana šala na njihov račun, ali sada su sve uvjereniji da su ih posjetili izvanzemaljci.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene