Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Na njoj je obitavao i Ra'

Misteriozna planina: 'Ako bilo tko uđe stradat će'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Postoji priča da je na planini Rtanj za vrijeme Drugog svjetskog rata pronađen pastir koji je mislio da je 1800. godina.

'Rtanj je šupalj, kao i sve ostale piramide. U te prostorije nitko ne može ući. Ako bilo tko pokuša stradat će. Kao i onaj koji radi ružno protiv Rtnja', priča Dragoslav Milenović o planinu Rtanj smještenoj na istoku Srbije u koju su znanstvenici, fizičari, ljubitelji teorija zavjere i novinari pohitali 21. prosinca 2012. godine kada se, vjerovali su mnogi, prema proročanstvu drevnih Maja trebao dogoditi smak svijeta.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Teški dani Vučić poslao čudnu poruku te rekao da će sve objasniti: "Nije mi lako reći kakve smo vijesti dobili" Nestala djevojčica Danka Nestala u utorak VIDEO Obustavljena potraga za malenom Dankom, policija tvrdi: "Ona nije na ovom području"

Milenović tvrdu da je na planini obitavao i bog Ra. Kaže da se za boga Ra pogrešno vjeruje da je egipatsko božanstvo.

Misterij kod Vrlike: Zašto nitko mjesecima nije prijavio nestanak dvoje ljudi?

'Bog Ra je bio bog čitavog čovječanstva. Jedni su ga zvali Ra, drugi Mars itd. On je obitavao na Rtnju. Tu je i pohranjen', tvrdi Milenović koji za Rtanj živi, a prenosi Kurir. 

Inače, postoji priča da su Nijemci tijekom Drugog svjetskog rata na planini pronašli grčkog pastira koji nije znao kako je tamo dospio jer je, tvrdio je, samo nekoliko sati ranije čuvao stado u Grčkoj. Osim toga, mislio je da je 1800 i neka godina, a ne sredina 20. stoljeća.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene