Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čeka se vještačenje

Misterij kod Vrlike: Zašto nitko mjesecima nije prijavio nestanak dvoje ljudi?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slučaj pronalaska dvije mrtve osobe na području općine Cviljane, već dva dana predstavlja misterij. Službenih informacija o okolnostima smrti nema, a ne znaju se službeni niti identiteti pronađenog muškarca i žene.

Policija i DORH ne žele izlaziti sa službenim informacijama o slučaju sve dok ne završi očevid patologa u OB Šibenik, no Slobodna Dalmacija piše kako je neslužbeno riječ o 53-godišnjoj ženi i njezinom 35-godišnjem sinu.

Pročitajte i ovo Ubojstvo u Šibeniku Tri osumnjičenika uhićena Šibenik zavijen u crno zbog brutalnog ubojstva: Policija složila mozaik tučnjave u kafiću Pronađeni ostaci ljudskog kostura - 1 Tužan kraj nadničara Stravično otkriće: "Ostala je lubanja i par kosti, to su divlje svinje pojele. Prepoznao sam ga po odjeći"

Nalaz patologa otkrit će je li riječ u slučaju ubojstva i samoubojstva, kako se zasad neslužbeno pretpostavlja. Pored tijela muškarca policija je pronašla pištolj, kojim su obje žrtve ubijene.

Policija potvrdila: Pronađeno tijelo nestalog Nikole Plavčića

Njihova tijela su, sasvim slučajno, tragajući za jednom nestalom staricom po nepristupačnom terenu, u petak otkrili pripadnici HGSS-a. Nedaleko od njihovih tijela pronađen je i automobil, koji je bio skriven na manje upadljivo mjesto, a ne pokraj ceste.

Obje žrtve nestale su prije još tri mjeseca pa je i činjenica da ih nitko nije tražio tijekom proteklog vremena jednako misteriozna.

S obzirom na to da zbog duge izloženosti tijela atmosferskim prilikama nije moguće pukim pregledom pouzdano utvrditi identitet žrtava, već će možda biti potrebna i DNK identifikacija uzorka zuba ili kosti, piše Slobodna Dalmacija.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene