Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedna obitelj iz Leicestershirea u Velikoj Britaniji bila je nemalo iznenađena kada je u potoku u jednom selu vidjela glavu morskog psa!


Kyle (11) i Liam West (8) igrali su se s prijateljima u potoku na području Leicestershirea u Velikoj Britaniji. Odjednom su otkrili zaprepašćujući prizor - glavu morskog psa. Djeca su u šoku vrištali, a do njih je ubrzo došao njihov otac Marc, piše Aol.com.

Vezani članci Italija, koronavirus U Norveškoj umrlo dijete, Italija bilježi najveći broj žrtava od travnja, SAD sve bliže brojci od 250.000 mrtvih Sebastian Kurz, Rudolf Anschober Austrija ulazi u još stroži lockdown: Zatvaraju se škole, radit će samo nužne trgovine, iz kuće će se moći samo uz četiri dobra razloga

'Čuo sam djecu kao vrište: Morski pas! Smijao sam se, ali onda sam vidio užas na licu njihove prijateljice', ispričao je Marc.

Uzeo je štap kako bi okrenuo glavu, a onda su zabljesnuli životinjski oštri zubi. 'Bili smo usred ničega. Ne biste to očekivali u potoku koji se nalazi u nekom selu. Glava je veličine nogometne lopte', rekao je.

VIDEO Iz dubine od 800 metara izvučeno morsko čudovište

Potok u kojem je pronađena glava morskog psa, udaljen je 145 kilometara od oceana. Marc je nazvao agenciju za okoliš ne bi li saznao od kud morski pas na kopnu. 'S obzirom na to da je potok udaljen od oceana, prilično smo sigurni da je glavu ondje netko bacio', rekao je glasnogovornik agencije.

Od kud je stigla glava grabežljivca i tko ju je ondje donio, još uvijek je misterij.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook