Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Japanska je Vlada potvrdila da se nije susrela sa izvanzemljskim letjelicama u svom zračnom prostoru.


Ministar obrane Japana rekao je parlamentarcima da je prijavljeno nekoliko neidentificiranih letjelica nad japanskim zračnim prostorom, ali da ni jedna nije bila izvanzemaljska, javlja Sky.

Vezani članci Nebojša Stefanović (Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL) Srbijanska oporba: "Ministar i vicepremijer Stefanović lažirao je diplomu" Visoki u Japanu (Foto: boredpanda.com) Visoki ljudi žale se na život u Japanu, neki imaju i cijelu kolekciju masnica na glavi

General Nakatani tu je izjavu dao nakon što su ga ispitivali o mogućnosti jesu li izvazemaljska bića ikada pokušala napraviti invaziju na Japan.

Vlada pokušava zataškati da su u šumu sletjeli izvanzemaljci

'Kada zračna obrana detektira indikacije o nepoznatom letećem objektu koji bi mogao narušiti zračni prostor naše države, u uporabu dolaze i borbeni avioni koji naprave i vizualnu predodžbu o objektu. Ponekad vide samo pice ili leteće objekte koji nisu zrakoplovi, ali mi nije poznat slučaj da je ikada primijećen neki objekt koji nije bio zemaljskog porijekla', rekao je Nakatani.

Pitanje o izvanzemaljcima nad Japanom postavio mu je Antonio Inoki. Ovaj parlamentarac kaže da ne zna postoje li izvanzemaljci, ali je jednom vidio misteriozni leteći objekt koji je velikom brzinom nestajao u horizontu i veoma se brzo izgubio iz njegova vida.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook