Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pitali ga parlamentarci

'Ministre, jesu li izvanzemaljci ikada pokušali osvojiti Japan?'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Japanska je Vlada potvrdila da se nije susrela sa izvanzemljskim letjelicama u svom zračnom prostoru.

Ministar obrane Japana rekao je parlamentarcima da je prijavljeno nekoliko neidentificiranih letjelica nad japanskim zračnim prostorom, ali da ni jedna nije bila izvanzemaljska, javlja Sky.

Pročitajte i ovo Japanski tenkovi na vojnoj vježbi Jačanje suradnje Dramatično upozorenje: "Svijet je na povijesnoj prekretnici, nadam se da će Amerika to razumjeti" Ilustracija Dnevnik Nove TV pita Osjećate li se sigurno? Pogledajte rezultate glasanja u Dnevniku Nove TV

General Nakatani tu je izjavu dao nakon što su ga ispitivali o mogućnosti jesu li izvazemaljska bića ikada pokušala napraviti invaziju na Japan.

Vlada pokušava zataškati da su u šumu sletjeli izvanzemaljci

'Kada zračna obrana detektira indikacije o nepoznatom letećem objektu koji bi mogao narušiti zračni prostor naše države, u uporabu dolaze i borbeni avioni koji naprave i vizualnu predodžbu o objektu. Ponekad vide samo pice ili leteće objekte koji nisu zrakoplovi, ali mi nije poznat slučaj da je ikada primijećen neki objekt koji nije bio zemaljskog porijekla', rekao je Nakatani.

Pitanje o izvanzemaljcima nad Japanom postavio mu je Antonio Inoki. Ovaj parlamentarac kaže da ne zna postoje li izvanzemaljci, ali je jednom vidio misteriozni leteći objekt koji je velikom brzinom nestajao u horizontu i veoma se brzo izgubio iz njegova vida.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene