Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nisu objavili 'dokumente X'

Vlada pokušava zataškati da su u šumu sletjeli izvanzemaljci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ufolozi napadaju britansku vladu jer je navodno sakrila istinu o NLO-ima, nakon što je ministarstvo obrane zakasnilo objaviti dokumente poznate kao 'britanski dokumenti X'.

Sporni dokumenti su trebali biti predani Nacionalnom arhivu do kraja prošle godine, ali sada će se to učiniti tek krajem ove ili tijekom 2016. godine, piše Metro.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković sjednica Vlade Plenković: "U ponedjeljak nam sjeda 162 milijuna eura, a zatražit ćemo još 822 milijuna eura" Ilustracija od utorka Loše vijesti za vozače, poskupljuje gorivo: Ovo su nove cijene

Navodno uključuju informacije o incidentu u šumi Rendelsham 1980., gdje se dogodilo, vjeruje se, slijetanje izvanzemaljaca.

Bivši NASA-in inženjer: Vidio sam izvanzemaljca visokog tri metra

'Velika odgoda potaknut će teorije urote. Čini se kako ministarstvo odugovlači. Sumnja se da će u dokumentima biti otkrivena velika informacija, a da ministarstvo ne zna kako se s njom nositi. Razumijem zašto su teoretičari zavjere ljuti i sumnjičavi', rekao je bivši istražitelj NLO-a u ministarstvu, Nick Pope.

'Raspored za transfer dokumenata iz ministarstva obrane u Nacionalni arhiv sastoji se od oko 10.000 dokumenata godišnje. Raspored se kontinuirano obnavlja da se uzme u obzir promjene u prioritetima različitih dokumenata', kaže Lord Astor, glasnogovornik ministarstva.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene