Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kontradiktorne informacije

Venezuelanski ministar: Zdravlje Huga Chaveza poboljšano

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zdravlje predsjednika Huga Chaveza pozitivno je napredovalo tijekom zadnjih dana, najnovija je izjava venezuelanskg ministra komunikacija Ernesta Villegasa.

Iza ove optimistične izjave,  ipak se dodaje kako Chavezovi respiratorni problemi zahtijevaju posebnu pozornost, rekao je ministar Villegas u priopćenju, koje je jučer pročitao u emisiji emitiranoj na svim radio i tv postajama u Venezueli.

Pročitajte i ovo Venezuela želi teritorij Gvajane - 5 Zveckanje oružjem Moguć rat, a Rusija i SAD već odabrali strane: "Nikada se nećemo pokoriti imperiju" Vojska Venezuela Nova karta Sprema se novi rat! Vojske su već na granici, spominje se sveto tlo, a sve je počelo jednim otkrićem

No, nešto prije te izjave, bivši je zamjenik predsjednika Venezuele, Elias Jaua jučer otkrio pak kako se predsjednik Chavez 'bori za život', te da je 'stanje općenito složeno i osjetljivo'.

>> Kuba: Dužnosnici Južne Amerike posjetili Chaveza, o svemu šute

Alarmantne glasine šire se društvenim mrežama o zdravstvenom stanju venezuelanskog predsjednika Chaveza, koji nije viđen, niti ga se čulo u javnosti, nakon četvrte operacije karcinoma 11. prosinca prošle godine u Havani. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene