Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Doživjeli preobraćenje

FOTO Ovako izgleda dvorac u Međugorju: Gradi ga kanadski milijunaš nakon životnog zaokreta potaknutog jednom rečenicom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Milijunaš iz Kanade prije 23 godine sve je rasprodao i počeo graditi dvorac u Međugorju.

Biznismen koji je vodio sedam kompanija i posve drugačiji život, nakon što je pročitao jednu rečenicu iz knjige "Poruke Gospe iz Međugorja" odlučio se preseliti i svoj život promijeniti iz temelja.

 

"Imali smo sve, bili smo jako bogati, ali nam se život srušio zbog naše četvero djece. Jedan je postao alkoholičar, drugi narkoman, kćerka se razvela, a najmlađi sin je živio nemoralnim načinom života kakvog si ne možete ni zamisliti".

"Kroz jednu poruku Bog je uslišio sve molitve majke moga supruga, koja je za njegovo preobraćenje molila svaki dan punih 48 godina. Patrick je pročitavši jednu poruku iz knjižice, koja nam je poslana iz Međugorja, zaplakao. Vidio je sve svoje grijehe i rekao: 'draga Majko, spasi ti moju djecu, budi ti roditelj koji ja nisam bio'. Poslije toga je rekao: ništa više me ne interesira, želim živjeti u Međugorju", ispričala je svojedobno za Deutsche Welle Nancy Latta.

Ona i suprug Patrick Latta, bračni par iz Kanade, krajem devedesetih godina doselili su Međugorje i danas su ponosni državljani Bosne i Hercegovine.

Velebni dvorac koji se još uvijek gradi, započet je daleke 1998. godine i danas, kako kažu, služi kao mjesto za duhovne obnove gdje dolaze ljudi "da čuju sto je Bog učinio u njihovim nesavršenim životima".

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene